2018. július 28., szombat



ПРОТОКОЛ № 1

Загальних зборів Гетенського загальноосвітнього навчального закладу 
                                             від 06 червня 2018 року
                                                                                         Присутні   29
                                                                                                  Пед.колектив   20
Представники сільської ради  2
Члени батьківського комітету  7

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Звіт директора Гетенської ЗОШ І-ІІ ступенів з угорською мовою навчання Товт Т.Й. про роботу у 2017-2018 навчальному році .
2. Оцінка роботи директора школи .

1. Звітувався директор Товт Т.Й. про роботу у 2017-2018 навчальному році .
Стислий зміст :
      У своїй діяльності директор школи керувався Статутом школи, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов'язками директора школи, законодавством України, нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу . Робота школи, педколективу у 2017-2018 навчальному році базувалась на основних положеннях державних документів, які регламентують діяльність навчального закладу , концепції розвитку школи на період 2015-2020 роки, програм «Обдарованість» , «Школа сприяє здоров'ю», «Інформатизація та комп'ютеризація». В основу організації навчально-виховного процесу у школі покладено здоров'язберігаючі технології і компетентісний підхід . На шляху реалізації програми «Інформатизація та комп'ютеризація» продовжується впровадження ІКТ у навчальний процес. В школі проводилася атестація вчителів. Вдало було організовано робота за програмою «Обдарованість», учні школи показали непогані резльтати на районних олімпіадах та конкурсах. Була спрямована робота на вивчення та аналіз стану здоров'я учнів за програмою «Школа сприяє здоров'ю». Також були впроваджені нові стандарти навчання у початковій та в основній школі, особливістю яких є не лише предметна підготовка, але й оволодіння учнями ключовими компетентностями. Навчально-виховний процес організовувався завдяки кваліфікованій підтримці педагогічного супроводу , співпраці учнівського та вчительського колективу .

2. Оцінка роботи директора здійснена відкритим голосуванням членів колективу, батьками, представниками громадськістю .

РІШЕННЯ :

Загальні збори Гетенської ЗОШ І-ІІ ступенів з угорською мовою навчання відкритим голосуванням прийняли рішення вважати роботу директора Товт Т.Й. задовільною.
Голосували:
«За»                     - 29   чоловік
«Проти»              -  не було 
«Утримались»   -  не було

Голова зборів                                                       /Бігарі О.Й./
Секретар                                                               /Товт І.Б./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése